logo
ro

Despre / Cine suntem

arr-fwd
 

Coridor - extended perspectives activeaza in domeniul consultantei pentru planificarea, finantarea si implementarea proiectelor de investitii. Aria noastra geografica de actiune acopera, fara a se limita insa, Craiova, Bucuresti, Brasov, Sibiu, Arad si Timisoara

In anii scursi de la infiintare ne-am asumat misiunea de a sustine investitiile responsabile, dezvoltarea durabila, cresterea planificata a profitului.

Misiunea noastra este susținută de 3 directii de activitate: consultanta pentru afaceri si management, consultanta pentru accesarea surselor de finantare, suport si expertiza in implementarea proiectelor finantate.

Consultanti dedicati, lucram umar la umar cu clientii nostri cu seriozitate si responsabilitate pentru a obtine calitate. Pentru noi, fiecare client este special. De aceea fiecare proiect este tratat in mod particular, cu atentie si minutiozitate. Abordam provocarile clientilor cu atitudine pozitiva, analizam cu creativitate, din perspectiva externa, problemele aparute in activitatea curenta. Excludem sabloanele si propunem solutii adecvate, bazate pe cunostinte academice si expertiza de echipa, fiecarui aspect identificat.