logo
ro

Despre / Istoric

arr-back
arr-fwd
 
2012
Coridor serbeaza 10 ani de activitate. Inregistram o retentie a clientilor de peste 90%. Proiectele depuse si aprobate depasesc 100 milioane euro. In premiera pentru noi, realizam, depunem si obtinem finantare pentru primele proiecte de cercetare in domeniul medical, al productiei de electronice, aviatie.
2010
Inceperea contractului de implementare al constructiei sediului Facultatii de Drept a Universitatii din Craiova. Contract finantat prin POR, 13.000.000 euro. 40 de proiecte depuse pentru microintreprinderi urbane si finantate prin POR 4.3.
2009
Primim solicitari si incheiem contracte de succes cu clienti din alte zone ale tarii - Bucuresti, Timisoara, Arad. Colaboram cu firme de proiectare si arhitectura pentru realizarea proiectelor de infrastructura urbana si rurala (alimentari cu apa, canalizari, drumuri, cladiri interes public)
2008
Ne extindem piata la nivelul regiunii Oltenia (Tg. Jiu, Rm. Valcea, Slatina, Severin). Depunem si contribuim la proiecte pentru Programele Operationale in suma de peste 30 milioane euro. Primele succese. Sunt abordate sectoare industriale productive (prelucrarea metalelor, materiale de constructii, textile, prelucrarea lemnului), turismul, agricultura, serviciile medicale, administratia publica. 
2007
Echipa Coridor se pregateste pentru realizarea proiectelor pentru accesarea fondurilor structurale. Abordam unitar probleme legate de finantarea afacerilor prin fonduri nerambursabile si credite bancare. SUntem agreati pentru serviciile de consultanta din partea Exim Bank, BRD, BCR, Banca Transilvania
2006
Se coaguleaza experienta echipei. Extindem aria de expertiza cu consultanta pentru infiintarea afacerilor - studii de fezabilitate, planuri de afaceri, analize financiare - si pentru dezvoltarea acestora - consultanta in management financiar
2003
Intarim randurile. Creste numarul personalului implicat in activitate. Incepem colaborarea cu institutii de credit: BCR, BRD, Exim Bank. Clientii nostri primesc finantare pentru primele proiecte de investitii mari (sere, productie textile, constructii, confectii metalice). Abordam cu succes fondurile de pre-aderare (PHARE, SAPARD)
2002
Incepem activitatea beneficiind de experienta deja existenta a asociatilor si colaboratorilor. Ne axam pe consultanta pentru finantarea afacerilor in principal prin credite dar si prin fonduri nerambursabile (PHARE, SAPARD, fonduri guvernamentale, credite subventionate.